7 jan. 2019

Winter

Mijn allereerste project voor het nieuwe jaar.
Vonden jullie de Scrap en Bep van 3 januari ook zo leuk? Nou ikke wel. Ik mocht hem al op voorhand maken kijken of alles klopte. 


Ik heb verschillende winterlijnen van Echo park gecombineerd. Het is tenslotte winter! Voor de voorkant heb ik een sterrenstans uitgestanst en in het midden van de sterren heb ik op de ene ster een dotje Nuvo Deluxe gedruppeld die droogt transparant op en op de andere een plakparel geplakt.


Verder heb ik nog wat kleine cadeautjes uitgestanst van Gummiapan en nog wat dennenappeltjes, een stukje mos, rode besjes en een stukje boomschors erop geplakt en nog wat kleine piepschuim bolletjes.Het geheel heb ik een klein beetje bewerkt met witte Gesso voor een winters effect. 


Dit is de binnenkant van het album


Ik heb er niet zo heel veel extra producten aan toegevoegd, omdat het papier niet veel nodig heeft.
Ik heb een zakje met witte stippen omgevouwen en er een label ingestopt. Aan de bovenkant van label heb ik nog een stukje groen crispy lint geknoopt.
Verder heb ik nog witte mini gift bags, verschillende bindertjes.


Hieronder vind je nog wat overzichtsfoto's van mijn project.
Ook is de Cosmic Shimmer Fluffy Stuff weer op voorraad. Daar kun je als je dat verhit met de heattool leuke sneeuwaccenten mee maken. Dat plopt na verwarmen helemaal op.


Mocht je nog twijfelen om hem te maken het is zeker een aanrader!
Het pakketje is nog steeds te bestellen en de werkbeschrijving vind je op de blog van Kimya Verpakkingen.

Hieronder zie je nog een overzicht van de door mij gebruikte producten. Door op de foto te klikken kom je bij het desbetreffende artikel in de webwinkel
                      

 

Geen opmerkingen: