7 jun. 2011

DDC#70 - The Last One

De allerlaatste challenge staat op Double Dutch, Double Dutch Challenges stopt ermee na ruim 2,5 jaar en 70 challenges Zowel Moon als Eer hebben nog vele andere creatieve "verplichtingen" en op een gegeven moment kun je wel alles willen blijven doen, maar het is een keer op, er zitten maar 24 uur in een dag he ;o). Vandaar dus deze beslissing. Ik vind het ontzettend jammer, maar natuurlijk wel begrijpelijk. En dan nu de laatste challenge: maak een "geslaagd" kaart, voor iemand die z'n schooldiploma, zwemdiploma, veter-strikken-diploma of wat voor diploma dan ook gehaald heeft. Ik heb een zwemdiploma felicitatiekaartje gemaakt. De rosette is van Tim Holtz, da's een hele stoeipartij geworden, maar hij zit uiteindelijk vast.
Gezellige avond allemaal!

5 opmerkingen:

Carla zei

Heel leuk kaartje! Snij je die A zelf uit?

Jammer dat Double Dutch stopt, maar ook weer zo begrijpelijk.
Blijft het blog wel open, omdat er altijd zoveel leuke idee├źn op staan?
Zo niet, dan krijg ik het druk om de ideetjes op te slaan ;o)

Groetjes Carla

Hilda zei

Ooooooooo Jolanda wat een gave creatie......... heel mooi papier en het idee, die A!!!! Top!!!

Heel jammer dat double dutch stopt, ik deed er heel veel inspiratie op. Heeeeeeeeeeeeeeeel erg bedankt voor de gave creaties die jullie allemaal gemaakt hebben.

Groetjes Hilda

Riet zei

Wat prachtig gemaakt Jolanda.

Liefs Riet.

Jolanda zei

Die A heb ik zelf uitgesneden. Gewoon even Google-en op letter A en je vindt er tal. Ik vermoed dat de blog dicht gaat. Ik vind het aan de ene kant ook jammer dat hij stopt, maar goed soms moet je keuzes maken

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wat een geweldig leuk kaartje Jolanda, prachtig gemaakt!
Groetjes van Jacqueline