25 nov. 2008

Esonstad

Afgelopen weekend zijn we met familie (8 man) een lang weekend naar Landal Esonstad geweest. Daar hebben ze een vestigingstadje nagebouwd in Oudfriese stijl. Wij hadden een terpwoning op een schiereiland en die was me toch mooi (zie onderste foto). Lekker riant, vier slaapkamers, twee badkamers, een groot terras aan het water, lekker frisse kleurtjes. Het was er heeeeeel koud, maar we hebben ondanks dat ons prima vermaakt. Lekker veel van de omgeving gezien.
Kaartjes maken, bloggen en cluppen staat momenteel even op een laag pitje. Ik ben momenteel met een basis fotocursus bezig en krijg daar ook opdrachten voor. Alles met elkaar sporten, werken, cursus en weekendjes weg slokt een hoop tijd op. Dus vandaar dat het van mijn kant wat rustiger is.

6 opmerkingen:

Maria zei

Fijn dat jullie het leuk hebben gehad Jolanda! Alleen de luxe villa is al genieten, wow! Ik miste je al een beetje, maar heel begrijpelijk! Succes met je fotocurcus en andere bezigheden! Ik blijf je blog gewoon in de gaten houden ;)

sandra_w zei

Dat ziet er niet verkeerd uit, Jolanda! Fijn dat jullie zo genoten hebben...Succes met je fotocursus!

San x

Tiets zei

woww wat ziet dat er mooi uit daar! fijn dat jullie een mooi weekend hebben gehad!

Diana zei

jeee dat ziet er goed uit zeg....daar kan je "normaal"in wonen. dus ik kan me voorstellen dat het een geslaagd weekend was Jolan !!

diana x

Monie zei

Oh , wat ziet dat er mooi uit jolanda! . Fijn dat het zo loeuk geweest is. Leuuuk een fotocursus!!

Ingen zei

Goed om te lezen dat het je bevallen is. Wij gaan 5 tot en met 8 december naar hetzelfde park dus ik ben erg benieuwd :D