17 okt 2007

Cool !


Ik was gisteravond met een kerstkaartje bezig en ik moest er alleen nog bijpassend cardstock bijzoeken. Toen ik dat eindelijk gevonden had was heel mijn stempelafdrukje foetsie. Ik heb gisteravond en vandaag heel mijn hobbykamer onderste boven gekeerd, maar helaas tevergeefs. Die heeft vast de beentjes genomen, het boefje.....Het papier van dit kaartje is van KI Memories uit de holiday collection van verleden jaar. Het sterretje, tab en fotohoekje zijn van Quickutz. Ik heb gelijk maar één van mijn nieuwe Cuttlebug embossingmalletjes gebruikt die ik verleden week van mijn zuster gekregen heb. Het schulprandje heb ik gemaakt met de Slit Punch.Ik zag vandaag dat Carla tegenwoordig ook allerlei kleuren scrappersflos verkoopt, dus daar heb ik ook maar één verpakking van meegenomen.

13 opmerkingen:

Janny zei

hij is helemaal cooooool Jolanda!

Lia zei

wat een mooie kaart schitterend papier en gaaf stempeltje

Monie zei

Hij is erg leuk Jolanda!!Is je stempelafdrukje al boven water?Raar hé hoe je soms iets kwijt kan raken.

sandra_w zei

Héél cool kaartje, Jolanda!

Anoniem zei

Hallo Jolanda,

Mooi kaartje, heb hetzelfde papier ook nog liggen maar nu geen excuus meer om er niks mee te doen. Waar is dat floss te koop? Ben er al tijden naar op zoek?
groetjes, saski@

Jolanda zei

Dank je wel Janny:D!

Jolanda zei

Dank je wel Lia!

Jolanda zei

Dank je wel Monie:D! Die is jammer genoeg nog steeds weg, met de noorderzon vertrokken denk ik........

Jolanda zei

Dank je wel Saskia!
Scrappersflos heb ik gekocht bij www.simpel-scrappen.nl. Het staat volgens mij niet in de webwinkel, maar ze heeft het in allerlei kleurtjes. Anders zou je haar kunnen mailen

Krista zei

Ook helemaal geweldig!!

Alma zei

Schitterende kaart Jolanda, mooi papier!

Jolanda zei

Dank je wel Krista

Jolanda zei

Dank je wel Alma:D!