15 mei 2012

In the bag

Jolanda van Noor! Design heeft gevraagd of ik iets wilde maken met het nieuwe Kraft papier en embossingmallen. Ik ben ermee aan de slag gegaan en ik heb er dit geschenktasje mee gemaakt.


 

Als basis voor het tasje heb ik bijgaande In The Bag stans gebruikt van Tim Holtz gebruikt. Deze is gestanst uit het nieuwe Kraft paper. Dit papier is uitermate geschikt voor het maken van tasjes omdat het maar liefst 300 gram dik is en dus lekker stevig.En wat ook zo fijn is aan dit dikke papier, het is ook nog eens heel gemakkelijk te embossen is en dat is precies wat ik gedaan heb om het tasje op te pimpen. Ik heb hiervoor gebruik gemaakt van de nieuwe Achtergrond Embossing Stencils in formaat A4. 

Haal je Trouvaille machine voor de dag en leg de platen in de gewenste volgorde op elkaar: A plaat + een paar velletjes printpapier (voor extra druk) + zwarte foammat + je bruine Kraft paper + Achtergrond Embossing Stencil + B plaat. Even door de machine draaien en klaar!


 

En op deze manier komt je tasje dan uit je Trouvaille: met een mooi reliëfpatroontje! Vervolgens vouw je je doosje in elkaar.


 

Pimp tot slot je tasje naar eigen inzicht. Ik heb dit gedaan met lintjes, bloemetjes een klein tekstje en onze Lizzy Clear Stamp Princess. Ik hoop dat jullie ook dit weer een leuk ideetje vonden en wensen jullie veel plezier met het maken van dit project!

Wil je nog kans maken op een gratis pakje van dit Kraft papier? Kijk dan op het blog van Noor! Design, daar is tot vanavond 21.00uur een candy!

Ik wens jullie nog een hele fijne dag!
Liefs, Jolanda

5 opmerkingen:

ursula Uphof zei

De embossing maak dat zo heel anders. Geweldig mooi is dat.

Riet zei

Wat prachtig gemaakt Jolanda.

Liefs Riet.

Jacqueline (Sjakkie) zei

Leuk zakje, prachtig gemaakt!
Groetjes van Jacqueline

tineke zei

Ziet er super uit Jolanda
Groetjes Tineke

Bernadet zei

ziet er prachtig uit Jolanda