18 mrt. 2012

Knotsgekke kaarten en Scrapdagen

Ik ben gisteren met mijn moeder en zuster naar de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen in Den Bosch geweest. De trein had weer eens een mankement en in Alkmaar stond een andere trein voor ons gereed. Een stel dames had opgevangen dat we naar Den Bosch moesten en die wezen ons erop dat we op een andere perron in Alkmaar de trein naar Maastricht konden pakken. We moesten dan wel wat langer wachten, maar anders hadden we in Utrecht maar 2 min overstaptijd
 Bij de pendelbus stond ook al een lange rij, dus we zijn maar gaan lopen. Wat waren we blij dat we een e-ticket hadden, want binnen stond een mega rij voor de kassa. Ik vond het dit jaar irritant druk, veel van die trekkarren waar je je benen over struikelde. Verleden jaar waren we in augustus en toen kon je merken dat het vakantietijd was, want toen was het heerlijk rustig. Misschien weer een optie voor volgend jaar als we dan niet op vakantie zijn.
 Mijn moeder heeft nog een workshop sleutelhanger maken gedaan, toen wij lekker stonden te neuzen bij de stand met allemaal ijzerenfrutseltjes
 Na afloop nog lekkere Bossche Bollen gehaald bij Jan de Groot (die had ik alleen op mijn verlanglijstje staan) We waren gelukkig net op tijd, want toen we terug naar de trein liepen stond er weer een lange rij voor de winkel. En we zijn nog het centrum in geweest. Selectief geshopt.
Ik heb niet super veel gekocht en had zelfs nog ruim geld over voor een nieuwe uitlaat voor mijn brommer (die was helemaal doorgerrot). Ik had buiten de Bossche bollen ook niks op mijn lijstje staan en dat shop toch wel lekker.

6 opmerkingen:

Janneke zei

Wat een leuke spullen Jolanda ...
Veel plezier er mee maar dat gaat vast wel lukken.
Leuke foto´s heb je gemaakt.

Janneke

Diana zei

Nou dat was een leuke reis ;o) en die bollen ohhhh krijg er nu al trek in...leuk de foto's die je hebt gemaakt en veel plezier met je buit !!

diaan x

mariska zei

Zo te zien hebben jullie een leuk dagje gehad :D Ziet er erg gezellig uit. En wat een leuke spulletjes heb je gekocht zeg!

Liefs mariska

Sinikka zei

Jammer dat we misschien langs mekaar zijn gelopen. Ik was er gisteren ook.
Gr. Sinikka

Jolanda zei

Ik heb wel meer bekenden gemist zaterdag. Ik had ook mijn bril op, dus een beetje onherkenbaar hihihi

Katja zei

Je hebt leuke dingen gekocht hoor. Leuke tekststempels en charms/bedeltjes. Die rol touw heb ik vorig jaar ook gekocht en bijna niks mee gedaan tot nu toe...

Groetjes,
Katja