5 dec. 2010

Herfst 2010

Er was bij ons afgelopen vrijdag gigantisch veel sneeuw gevallen. Den Helder was niet meer bereikbaar voor iedereen. Gelukkig heeft het vandaag wat geregend, dus het is nu één grote blubberboel. Gisteren heb ik mijn fototoestel gepakt, mijn telelens erop gezet en vanuit het keukenraam deze foto's gemaakt (anders was hij natuurlijk allang weggevlogen) terwijl het nog lichtjes sneeuwde.

Hij ging er echt voor zitten, had was zo'n koddig gezicht.

Ook ging hij nog badderen in de sneeuw.

Ik heb het de laatste tijd zo ontzettend druk met van alles. Ik denk dat iedereen het wel een beetje herkent. Ik heb een drukke agenda en ik heb hierdoor ook heel weinig tijd gehad om kaartjes te maken en daar baal ik soms wel eens van, maar goed wat niet gaat gaat helaas niet.
Fijne zondag nog!


5 opmerkingen:

hildedewilde zei

hoi jolanda, wat een leuke foto's!
ik heb hetzelfde probleem als jij ik kom gewoon nergens aan toe, heb het gevoel dat ik alleen maar met het huishouden bezig ben!
vanmiddag bevoorbeeld ben ik aan de was begonnen, wassen, strijken je kent het wel! Ik ben halverwege gewoon gestopt en ben eenkaartje gaan maken. Ik dacht bij mezelf nu is het goed geweest eerst een kerstkaartje maken!Dus dame een tip voor je gewoon af en toe de boel de boel laten en lekker aan jezelf denken!
groetjes, hilde

Carla zei

Mooie foto's hoor!
En geen tijd om te freubelen... ik ken het helaas... Heb vanmiddag wel afdrukjes zitten inkleuren, nu alleen de afwerking nog.
Ik hoop snel een kaartje van je te zien.

Groetjes Carla

Anoniem zei

schitterend ben helemaal gek van merels prachtig ik heb ze opgeslagen ik laat je nog even een gedichtje achter over de merel
Zeg merel hoe mooi is het lied dat jij fluit
Zijn het woordjes of doe je t`alleen voor het geluid
Je huppeld zo vrolijk en zingt zo spontaan
En toch heeft men jou een zwart pak aangedaan...
Groetjes Baukje

Baukje zei

Hallo Jolanda
het was niet mijn bedoeling om anoniem te zijn vandaar nog even dit berichtje
Groetjes Baukje

Ellen, zei

Hoi Jolanda,

Via via kom ik zo je blog binnenrollen. Leuke kaarten maak je meis!
En wat een mooie fotootjes!! Zo zit ik al en paar middagjes te genieten van een mannetjesspecht die zich te goed doet aan een kokosnoot die ik in een boom heb hangen.
Zag toevallig dat je apothekersassistente bent.
Ben ik ook maar dan in Oslo, Noorwegen :)


Kom vast nog eens langs :)