24 aug. 2009

We zijn weer thuis


We zijn weer thuis vanuit een bloody hot Oostenrijk. Over de temperatuur niet te klagen, alleen jammer dat er geen zuchtje wind stond. We hebben ons prima vermaakt. We zijn nog twee dagen naar Slovenië geweest. Een dag lekker door het nationaal park Triglaviski Narodi gereden langs de rivier Soča, waar ook de film Narnia 2 is opgenomen. Het water is daar zo blauw, da's echt onbeschrijfelijk. Alleen jammer dat je nergens kunt stoppen om foto's te maken.Na lang rijden vonden we eindelijk een plekje (zie onderste foto), maar op sommige plekken was hij gewoon helder blauw. We zijn ook een dag naar Ljubljana geweest en da's echt een aanrader die stad bruist gewoon. Nog een dagje naar de Italiaanse kust, daar was het zo heet dat je beter door het centrum kon lopen dan langs het strand. Het was een heerlijke vakantie, we hebben veel gezien en gedaan. Ik heb weer aardig wat Mozartkugeln ingeslagen, jammer dat ze die hier niet verkopen en uit Slovenië wat potten paprika pasta, ook erg verslavend.Ik moet langzaam weer een beetje op adem komen, hihi
Fijne dag allemaal!

6 opmerkingen:

Jolanda zei

Welkom thuis en welkom terug in Blogland.
Gelukkig heb je nog wat warmte meegenomen kunnen wij er ook nog even van genieten :-)))
Veel plezier weer met kaartjes maken.
Groetjes van Jolanda

Carla zei

Heerlijk hoor dat je het zo naar je zin hebt gehad! Mooie foto's hoor! Soms duurt alles te kort he? Nu nog even van een beetje vakantie genieten? Of is het alweer keihard werken?

Groetjes Carla

Ilonka zei

hoi Jolanda welkom thuis. En wat zijn ze lekker he. Daar kun je idd van blijven eten.


Groetjes Ilonka

Anja zei

welkom thuis,
Leuk te horen dat je zo hebt genoten van de vakantie.en jah al dat lekkers is zekers verslavend.Gr Anja

sandra_w zei

Welkom terug in blogland, Jolanda! Prachtige foto's!

Janny zei

heey Jolanda welkom terug en leuke foto's hebben jullie gemaakt....ik ben zelf in voormalig Joegoslavie geweest en inderdaad het is gewoon een prachtig land!