27 okt 2008

DT Double Dutch Challenge # 4


Er staat weer een nieuwe challenge op Double Dutch Kies DRIE items uit de lijst hieronder, niet meer en niet minder, en verwerk die op je kaartje/projectje.

1. Embossen
2. Doodlen
3. Schuren
4. Distressen
5. Naaien
6. Scheuren
7. Verven
8. Stempelen
9. Chipboard
10. Zelfgemaakte embellishments

Een hele leuke uitdaging, want het is best wel moeilijk om er maar drie te kiezen. Ik heb gekozen voor de volgende technieken: scheuren, stempelen en zelfgemaakte embellishmenst (pin).

22 okt 2008

Merry Christmas


Ik heb maar eens mijn kerstkaartje afgemaakt. Hij lag al een tijdje half afgemaakt op mijn bureau, want er kwam steeds zoveel tussendoor. Het papier is van Dream Street Papers.

15 okt 2008

DT Double Dutch Challenge # 3


Het is alweer challenge nummer drie van Double Dutch en de opdracht is dit keer maak een notitie boekje. Ik moet zeggen dat hij erg verslavend is. Mijn moeder heeft er zelfs een dagtaak aan, hihi. Ze vindt het heel leuk om zoiets cadeau te geven en aangezien ze de komende tijd heel veel verjaardagen heeft hoeft ze zich niet vervelen. Ik heb hem zelf in kerststijl gemaakt. Leuk om al mijn wensen voor Santa in te schrijven. Het papier is van My Mind's eye.

8 okt 2008

Kaartje voor mijn zwager





Deze kaart heb ik voor mijn zwager gemaakt.Op de een of andere manier ben ik nooit goed in mannenkaarten maken.Ik weet niet wat dat is, maar ze verwijven soms nogal snel vind ik zelf. Het is een project dat je kunt vinden op de site van Card Art . Het papier is van Sweetwater.
Verder heb ik vandaag nog leuke brads gekocht bij Zeeman. Ik geloof dat ze een stuk of 10 verschillende soorten pakjes hebben voor maar 99 eurocent per stuk. Ik kon ze voor dat geld niet laten liggen.

1 okt 2008

Here comes Santa Claus


Het was vandaag echt knutselweer en ik heb gelijk bij Carla wat nieuwe kerstpapier van My Mind's Eye ingeslagen voordat het zometeen helemaal op is. Helemaal mijn kleurtjes, ik hou wel van dat zoete en daar ga ik zometeen lekker mee aan de slag. Dit papier is van Dream Street Papers.