29 jul 2008

Weer een Award


I received this award from Erica, thanks Eer!!

Here are the rules:

1. You can give it to one or one hundred or any number in between - it's up to you. Make sure you link to their site in your post.

2. Link back to this blogsite Tammy Vitale so Tammy can go visit all these wonderful women.The Purpose of the Award is: To send love and acknowledgement to women who brighten your day, teach you new things and live their lives fully with generosity and joy.

Ik denk dat iedereen ondertussen wel genomineerd is. Zo niet take it!

24 jul 2008

Get well soon


Dit kaartje heb ik vanavond voor een collega van me gemaakt, die is al geruime tijd ziek. Het papier is van Basicgrey "sugared" Het stempeltje is van Magnolia en de tekst heb ik geprint.

Weer een Award



I received this great award from Diana and I'am glad receiving this!! Thanks Diaan. The rules of this award:

Only 5 people allowed
4 have to be dedicated followers of your blog
one has to be someone new or recently new to your blog and live in another part of the world.
you must link back to whoever gave you the award. It's a simple way of saying thank you to those who take time out for wonderful comments to boost your day.

I think the most people have had them now,so these are for anyone who visits my blog!

23 jul 2008

Merry Christmas


Voorlopig even de laatste kerstkaart, want ik loop alweer aardig bij op de club met de kerstkaartenactie. Het papier is van Heidi Grace en de tekststempel van Hero Arts. Voor de rest heb ik heb ik hem aardig "basic" gehouden. Ik heb de schets van het kaartje hieronder gebruikt, maar dan gespiegeld.

Award



I have received this award from Tiets thank you so much!! I'm so glad but now the diffucult part.I have to pass on this award to 3 others. Here they come:

Diana

Janneke
Sasjenka

17 jul 2008

Let it Snow


Van mij mag het eerst nog wel even zomer worden hoor! Ik heb mijn één van mijn nieuwe tekststempeltjes uitgeprobeerd, die ik gisteren bij Posthumus gekocht heb. Het papier is van Doodlebug.

15 jul 2008

Een kerstkaart



Ik heb maar weer eens een kerstkaartje gemaakt en heb voor de liefhebbers de schets erbij gezet. Het papier is van K&Company een van mijn favoriete lijnen. De buitenkaart is 14x14cm. De pin is van eigen fabrikaat, mijn vingers zaten bijna vastgeplakt door de secondelijm.

14 jul 2008

Mijn nieuwe aanwinst!


Ik ben sinds eind van de middag de trotse bezitster van een CANON EOS 450D. Ik wilde al een hele lange tijd een digitale spiegelreflexcamera en zag eigenlijk door het bomen het bos niet meer. Ik had tot het eind van de middag al mijn zinnen gezet op een Nikon D60, maar ben toch overstag gegaan voor deze, omdat hij meer mogelijkheden biedt. En ja ik koop er ook niet eentje om hem vervolgens volgend jaar weer in te ruilen. Dus mochten jullie wat minder kaartjes van me zien, dan weten jullie waardoor dat komt. Dan ben ik met mijn nieuwe speeltje aan het spelen.;-)

9 jul 2008

Projectje van Card Art




Ik heb een criss cross pocket gemaakt. Een project die op de blog van Card Art staat en hij is geschreven door Inge
Erg gaaf om te maken! Het mannetje met de glazen komt uit de Magnolia stampclub kit. Het papier is van Sweetwater.

De vakantie is een feit


Na twee lange weken wachten en een paar keer bellen is onze vakantie eindelijk geregeld. We hebben vanavond eindelijk de bevestiging gehad en ik heb een gat in de lucht gesprongen.Ik had er niet aan moeten denken om weer van voor af aan te moeten gaan zoeken naar wat leuks. De moed was me nu al in de schoenen gezonken.Dit wordt ons stulpje eind augustus, niet verkeerd toch? Het ligt in Savadrija vlakbij Umag in Kroatië. Het is een vrij nieuwe villa met 6 appartementjes, 3 voor 4 personen en 3 voor 6 personen. We hebben een 6 persoonsappartement met zijn tweetjes, de 4 persoons waren helaas al door de eigenaar volgeboekt, wat vervelend nou.Lekker 2 badkamers, 2 balkons en 2 slaapkamers, dan kunnen we nog eens wisselen. Ik had wel liever de 4 persoons gehad, maar dit is een mooi alternatief.De inentingen hebben we afgelopen maandag al gehaald, dus in principe zijn we er helemaal klaar voor. Jammer dat we nog 5 weken moeten wachten.........

6 jul 2008

Thanks


Afgelopen week lag de nieuwe Stampclubkit van Magnolia op de mat en ben er gelijk maar mee aan de slag gegaan. Het papier is van We R Memory Keepers, lekker zomers.