9 jul. 2008

De vakantie is een feit


Na twee lange weken wachten en een paar keer bellen is onze vakantie eindelijk geregeld. We hebben vanavond eindelijk de bevestiging gehad en ik heb een gat in de lucht gesprongen.Ik had er niet aan moeten denken om weer van voor af aan te moeten gaan zoeken naar wat leuks. De moed was me nu al in de schoenen gezonken.Dit wordt ons stulpje eind augustus, niet verkeerd toch? Het ligt in Savadrija vlakbij Umag in Kroatiƫ. Het is een vrij nieuwe villa met 6 appartementjes, 3 voor 4 personen en 3 voor 6 personen. We hebben een 6 persoonsappartement met zijn tweetjes, de 4 persoons waren helaas al door de eigenaar volgeboekt, wat vervelend nou.Lekker 2 badkamers, 2 balkons en 2 slaapkamers, dan kunnen we nog eens wisselen. Ik had wel liever de 4 persoons gehad, maar dit is een mooi alternatief.De inentingen hebben we afgelopen maandag al gehaald, dus in principe zijn we er helemaal klaar voor. Jammer dat we nog 5 weken moeten wachten.........

11 opmerkingen:

Maria zei

Wow Jolanda, dat ziet er gaaf uit! Een heerlijk plekje! Fijn dat het nu allemaal geregeld is, jammer dat de 4 persoons al vol waren, maar nu hebben jullie het nog wat luxer in de 6 persoons;) Geniet van de voorpret en aftellen maar!

Janneke zei

Ziet er toppie uit Jolanda ...
jammer dat het nog zo lang duurt ... :D!

***Bep*** zei

Zooo heee. dat ziet er helemaal super uit.....voor je hetw eet is het zover hoor, lekker genieten dan

sandra_w zei

Oooo dat ziet er supersss uit zeg...en voor je het weet is het zover, de tijd gaat zo snel...;o)

Janny zei

een hele fijne vakantie Jolanda!

Jolanda zei

Ik had er ook niet aan moeten denken dat we nu nog naar wat anders hadden moeten zoeken. Het is gelukkig allemaal rond. Ziet er van binnen geweldig mooi en modern uit en lekker kleinschalig.

Jolanda zei

Dat vind ik ook een nadeel, maar daar komen we ook wel weer overheen hoor.

Jolanda zei

Ik vind het ook helemaal supers! En dat genieten gaat zeker lukken!

Jolanda zei

De tijd vliegt inderdaad. Hopelijk gaat ie tijdens de vakantie wat minder snel

Jolanda zei

Dank je wel Janny!

Diana zei

wow dat ziet er heerlijk uit....die vakantie zal vast helemaal goedkomen nu !!