27 feb 2008

Hugs


Hèhè het heeft even geduurd, maar hij is eindelijk af! Het papier is van Imaginisce. Het woord "Hugs" heb ik geprint met het Digs My Hart font. De fotocorners en de bloem achter het stempelafdrukje zijn van Quickuz.

20 feb 2008

It's a Girl !


Een collega van me is zondag bevallen van een dochtertje Nicole. Ik heb hem lekker zoet gehouden. Het papier is van Rob&Bob, de Rub ons van Zeeman die had ik daar ooit eens gekocht en die kwamen nu mooi van pas. De knoopjes had ik laatst bij Pipoos gescoord en het stempelafdrukje is van Whipper Snapper. De naam Nicole is gemaakt met het Abigail alfabet van Quickutz

16 feb 2008

I Love You


Eindelijk weer eens tijd gehad om mijn kaartje van het knutseldagje bij Gerrie af te maken. Ik heb zo'n super drukke week achter de rug en daardoor is er van knutselen weinig gekomen. Het papier is van Basicgrey "Two Scoops" evenals de knoopjes. Het blommeke is van Quickutz en de tekst heb ik geprint met het 2Peas GGs Love Me font.

6 feb 2008

Love


Afgelopen zaterdag had ik een knutseldagje bij Gerrie in Hoorn. Na de koffie en taart zijn we naar Hobbywereld in de Rijp gereden. Je zult haast denken dat je met Carla in de buurt snel verzadigd bent, maar hier hadden ze toch weer hele andere dingen. Ik ben gelijk met mijn nieuwe papier aan de slag gegaan. Ik had toch al zo weinig papier mee, ahum een grote Appie Heijn tas vol met allerlei hobbyspullen. Het papier is van Scenic Route waar je helemaal in luvvve van raakt. Ik liep een beetje vast met de aankleding van de kaart, omdat het papier nogal vrij druk is, maar na een paar dagen flink brainstormen is het aardig gelukt. De kopspeld die in het bloemetje zit is een landkaartnaald die ze bij Praxis verkopen. Ik kreeg deze tip van Tiets! In zo'n zakje zitten allerlei kleurtjes en ze kosten geen drol.