3 sep. 2008

Weer thuis!

We zijn gisteravond weer thuisgekomen. De vakantie was in één woord FANTASTISCH en natuurlijk veels te kort. Het was heerlijk in Kroatïe, alleen de eerste nacht was het weer onstuimig met heel veel regen en onweer, maar daar was de volgende ochtend gelukkig helemaal niets meer van te merken. Heel veel gezien en gedaan en natuurlijk heel veel foto's geschoten.Daarna nog een paar dagen in Zuid Duitsland vertoefd. Nu nog een paar dagen thuis en dan begint maandag het gewone leven weer. Ik moet er even nog niet aan denken..........

9 opmerkingen:

Maria zei

Fijn dat jullie weer goed zijn thuis gekomen Jolanda! En leuk dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad! Laat je een paar foto's zien? Dan kunnen we een beetje mee genieten! Nog maar niet aan je werk denken hoor, eerst van deze dagen genieten, have fun!

Janneke zei

Fiujn dat jullie er weer zijn, en dat jullie zo hebben genoten ;)

Janny zei

welkom terug en fijn dat jullie zo'n leuke vakantie hebben gehad!

Betina zei

welkom thuis en fijn dat jullie zo hebben genoten :D

xxxxBetina

Tiets zei

jeejte das snel zeg.... ik dacht dat jullie pas volgende week terug zouden komen... nou geniet nog maar even van de laatste vrije dagen!

Diana zei

kan me voorstellen....ik wilde ook nog niet ;o) maar gelukkig heb je een fantastische vakantie om op terug te kijken :P

Anoniem zei

Het gaat altijd zooooo snel om hé.... Fijn dat jullie zo'n mooie vakantie heb gehad... Geniet nog even van je vrije dagen, doe je de groetjes aan Theo ?
Groetjes van ons..

sandra_w zei

Welkom thuis en fijn dat jullie zo'n leuke vakantie hebben gehad. Heb je weer wat om op terug te kijken ;) Geniet lekker van je vrije dagen!

San xx

*Ingrid* zei

Nog even nagenieten Jolanda!!!zo te lezen een toffe vakantie achter de rug!!