29 apr 2007

Baby boy


Gisteravond heb ik een kaartje gemaakt voor een collega van Theo. Zijn vrouw is bevallen van een zoon Jelle genaamd. Ik heb gebruikt gemaakt van Eline's babies 2 boekje van Eline Pellinkhof. Het boekje zit bordevol knipvellen en bijpassende dessinvellen voor het maken van wenskaarten, kleine scrapbooks, lieve labeltjes enz. Verder heb ik gebruik gemaakt van de Cuttlebug en de swirls heb ik bewerkt met witte inkt. De rim heb ik gemaakt met behulp van de Making Memories tag maker en deze vastgezet met lintjes

21 apr 2007

Mijn eerste Cuttlebug kaartje


Vandaag heb ik mijn eerste Cuttlebug kaartje gemaakt. Wat een waanzinnig apparaat is het, een kind kan de was doen. Ik heb een ideetje van Inge gelift, thanks Ing:D! Mijn uitgangspunt was een groen, blauw en wit kaartje, maar bij nader inzien vond ik hem toch ietwat te flets worden, dus vandaar dat ik hem wat kleurrijker heb gemaakt. De meeste materialen komen uit de Card kit van deze maand:D!

17 apr 2007

Een hele opgave


Het zusje van een vriendin van mij wordt begin mei 21. En in Ierland is het de gewoonte om dan een groot galafeest te geven. Zij had aan mijn vriendin gevraagd of zij haar uitnodigingskaartjes wilde ontwerpen en die zat al snel met haar handen in het haar. Het idee was er, alleen de uitvoering wilde niet vlotten. Toen ik het ontwerp hoorde, ze wilde een zwart met rose kaart met vlinders erop en dan de B van Bernie en de cijfers 21 erop die dan weer vastgehouden moesten worden door lintjes begon ik acuut te gruwelen. Die Ieren houden nu eenmaal van alles wat kitsch is.Het moest zo simpel mogelijk worden vond ikzelf, want mijn vriendin moet er een stuk of 150 maken. Mijn inspiratie was ver te zoeken en ik heb mijn uiterste best gedaan om er toch nog wat leuks van te maken. Ik hoop dat hij in de smaak valt.

14 apr 2007

Cuttlebug



Het zat niet in de planning, maar ik ben gisteren ook gezwicht voor het groene monster. Ik kwam op verschillende cluppies waar ik lid van ben al hele mooie aanbiedingen tegen en tja wat doe je dan als je er eentje ziet die je eigenlijk niet kan laten lopen.....? Je kreadoe potje omkeren en hopen dat daar genoeg geld in zit en ja hoor daar zat ruim voldoende in. Ik heb er gelijk 4 embossing platen bijbesteld, want anders kan ik er nog niets mee. Ik vind het ook handig dat de Quickutz revolutions dies er doorheen kunnen. Dus die komen ook op mijn "wish list"

Happy Birthday



Ik heb gisteren dit kaartje afgemaakt. Ik had het stempelafdrukje al een paar dagen helemaal ingekleurd liggen, maar de verder inspiratie was ver te zoeken. Totdat ik gisteren een kaartje van Erica zag en kreeg gelijk inspiratie om mijn kaartje af te maken.Dit is het resultaat geworden :D!

12 apr 2007

Eindelijk is het dan zover

Vanaf vandaag heb ik mijn eigen blogje . Ik zat er heel lang over te twijfelen om er eentje te openen en ik dacht waarom ook niet? Ik denk dat ik nog wel een hele hoop moet leren op dit gebied, maar goed het begin is er. :D!