5 sep. 2007

Ik ben er weer

Het was een heerlijke vakantie en natuurlijk veels te kort. We hadden een hotel met een beetje een oudbollige inrichting,helemaal in Tiroler stijl, maar prima vertoeven. Heerlijk rustig en elke avond een 5 gangen diner, waar je uit twee hoofd gerechten kon kiezen.Van de 11 dagen hebben we maar 4 dagen echt lekker weer gehad en voor de rest was het regenachtig en koud. We hebben heerlijk geshopt in Zalsburg, M√ľnchen en Innsbruck, de dolomieten bezocht en tallozen bergpassen gereden. Gisterochtend toen we vertrokken waren zelfs de bergtoppen al helemaal besneeuwd.
We hebben heerlijk genoten!

6 opmerkingen:

Diana zei

hihihii...tis toch altijd veel te kort ;o) prachtige foto's heb je gemaakt joh....waarschijnlijk juist omdat jullie geen stralend weer hadden. in ieder geval gezellig dat je er weer bent ;o)!

Lia zei

fijn dat je weer terug bent en wat een mooie foto's

Janny zei

haaa die Jolanda fijn dat je er weer bent en wat een mooie foto's heb je gemaakt, zo te lezen hebben jullie het naar de zin gehad!

Marja Sch zei

Wat een schitterende foto's.

sandra_w zei

Prachtige foto's, Jolanda!

Jolanda zei

Dank jullie wel:D! Het weer heeft in ieder geval geen invloed gehad op onze vakantie. We hebben ons prima vermaakt.Ik heb natuurlijk liever een strak blauwe hemel, zon en 25 graden, dan maak je ook mooiere foto's. Maar goed da's is niet anders.