9 mei 2007

Nog maar zo'n gouwe ouwe


Ik kwam er net achter dat gisteren bij het zoontje van vrienden van ons zijn amandelen zijn geknipt. Ik was het helemaal glad vergeten en dat verdient natuurlijk een kaartje. Aangezien ik al mijn 3-d spullen nog voor me had liggen, was de keuze niet zo moeilijk. Ik heb weer eens met WordArt lopen stoeien en ook dat was ik nog niet verleerd. Oeps ik zie alleen wel dat er een foutje in is geslopen..........

9 opmerkingen:

Lia zei

die is ook weer zo mooi ja zag het foutje ook maar valt niet zo op want heb lang zitten kijken tot ik het vond

Monique zei

Weer zo'n snoepie!!! leuk om ook weer eens 3D-kaartjes te zien op een blog, we worden overspoeld met Inky Wings en Magnoliaatjes, eigenlijk ben ik daar zelf ook verslaafd aan, ze zijn ook zo schatig, Probeer dus nu ook weer andere stempels te gebruiken en duik ook maar weer eens de kast in op zoek naar 3D-spulletjes.
groetjes, Monique

Monique zei

trouwens vind je het goed als ik je link op mijn blog?

Jolanda zei

Dank je wel Lia:D! Ik zag het ook pas later en dan is het leed al geschied.

Jolanda zei

Dank je wel Monique:D! Ik ben ook niet meer zo'n 3-d kaarten maakster hoor en ook helemaal veslaafd aan stempelen en scrappen. Soms moet je wel eens een uitstapje maken bij gebrek aan de juiste stempels. Voor de verandering is het wel weer eens leuk!. Tuurlijk mag je me linken.

Janny zei

hee wat leuk om ook eens andere kaarten te zien dan scrap!!
ik moest echt even turen hoor naar de fout, maar ik heb hem gevonden;)
mooie kaart Jolanda

Diana zei

hihih...tis dat je schrijft dat er een foutje in zit anders had ik het nooit gezien. Maar deze is ook weer errug leuk geworden :D!

Scrapbook 'Freubelen' zei

een hele leuke kaart hoor jolanda!!!!


marja

Jolanda zei

Dank jullie wel:D!