26 mrt 2016

Femke jarig

Hieperdepiep hoeraaaaa Femke van Kimya verpakkingen is vandaag jarig. Ieder teamlid heeft een loonzakje opgepimpt en Tiets heeft er een mooi album van gemaakt. Dit is mijn bijdrage aan het album.



16 mrt 2016

Opaatje

Mijn opaatje is af.
Het patroon komt uit het boekje Bengels haken 1 van Anja Toonen



4 mrt 2016

Bloghop Kimya verpakkingen

Het is weer bloghop tijd bij Kimya!! En deze keer gaan we iets totaal anders laten zien!!
Het team is aan de slag gegaan met een luxe triangeldoosje en een bijpassend gondeldoosje!





Wat is de bedoeling?

Hop langs alle blogs van de team leden en laat ook bij iedereen een reactie achter. Begin op het Kimya blog( hier dus) Ben je klaar met hoppen dan komt je terug op dit Kimya blog en daar laat je weten dat je klaar bent met hoppen.

 Femke van Kimya verloot onder alle bloghoppers een  verrassingspakket!

Als het goed is ben je via de blog van Margreet hier aangekomen en heb je haar mooie creatie kunnen bewonderen.

Ik heb gekozen voor een roze triangeldoosje en gondeldoosje


Mijn triangeldoosje



Op het triangeldoosje heb ik eerst een stukje roze kant geplakt en daar overheen een stukje roze crispy kant gestrikt. Hier bovenop het ik een dun lintje geknoopt en daar bovenop een hout hartje geplakt. Daar onder heb een stukje tekst lint geplakt met de tekst "make a wish"


Aan de onderkant heb ik twee houten bloemetjes boven op elkaar geplakt en daar weer boven op een houten varkentje. 


Bovenop mijn gondeldoosje heb ik een taartrandje (papieren onderzetter) geplakt. Daar boven op een stukje roze kant. Ik heb een strik geknoopt van een stukje burlap en vastgezet met dubbelzijdig tape. Aan de strik heb ik een hart label geknoopt met daar bovenop de tekst kadootje. Van de sticker heb ik aan de boven en onderkant een stuk afgeknipt, zodat hij op het labeltje past.


Vergeet hier niet een reactie achter te laten voordat je verder hopt naar Sandra

Hieronder vind je een overzicht van de artikelen die ik heb gebruikt. Als je op de foto klikt dan kom je bij het desbetreffende artikel in de webwinkel.

Veel liefs, Jolanda



       
  

3 mrt 2016

Voorjaar

Voorjaar dat is waar ik vrolijk van word. Ik heb mijn doosje dus lekker in voorjaarskleurtjes gemaakt.
Kant en klare kraft doosjes zijn super leuk om op te pimpen. Ze zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Ik heb deze keer een doosje gebruikt van 10,2 x 10,2 x 2,5cm. Boven op de deksel heb ik een stukje jute geplakt en daarover heen een stukje breed kant.


Het doosje heb ik omwikkeld met een stukje groen voorjaarslint. Je kunt de doosjes voor allerlei doeleinden gebruiken. Leuk om er wat chocolaatjes in te stoppen of een klein mini album met wat foto's. Je kunt er alle kanten mee op.


Aan het groene lint heb ik nog een klein glazen flesje gevuld met wit kreukellint bevestigd. Schuin links ervan heb ik nog een hartenlabel geplakt met daarboven op een klein hout hartje.


Hieronder vind je een overzicht van de producten die ik heb gebruikt. Als je op de foto klikt dan kom je bij het desbetreffende artikel in de webwinkel.

Veel liefs, Jolanda