15 nov 2015

Intocht Sinterklaas

De sint is weer in het land





2 nov 2015

Prettige feestdagen

Vandaag heb ik een theezak met venster helemaal in winterse sferen gemaakt. Deze zakjes zijn zo leuk om kleine kadootjes in te verpakken. Ik heb de buitenkant heel basic gelaten. Aan de bovenkant heb ik een stukje mesh wired bevestigd en daarboven op een stukje blauwe crocheted lace kant. Het stempelafdrukje is van Saturated Canary en de houten kerstboom van Action.
Aan het mesh wired en kant heb ik met een stukje jute touw een zwart sterlabel bevestigd. Heel handig zijn de kant en klare tekststickers die verkrijgbaar zijn met allerlei soorten teksten voor verschillende gelegenheden.


Op het houtenkerstboompje heb ik een klein flesje bevestigd gevuld met decoratiesliertjes van die ik bij een tuincentrum zag liggen. Deze kleur past perfect bij mijn winterse zakje.


Binnenin het zakje heb ik eerst wat fiberfill gestopt, zodat mijn plast hartje vanaf de bodem mooi omhoog komt. Ik heb het hartje eerst gevuld met kleine bolletjes piepschuim voor een winters effect. Daarna een leuke tekstlabel van Studio Light erin. Daarna heb ik het hartje voorzichtig dicht gedaan.

Aan de buitenkant heb ik nog een stukje tekstlint geplakt met daaraan vast geknoopt een metalen bedeltje met de tekst "wish". 


Aan de linkerkant heb ik nog een houten sneeuwvlok bevestigd.


Ik hoop dat ik jullie weer wat winterse inspiratie heb gegeven!

Liefs, Jolanda


Hieronder heb ik nog een overzichtslijstje met foto's gezet. Op de blog van Kimya kun je de foto's aanklikken en dan kom je bij de desbetreffende link op de webwinkel