22 dec 2014

Bloghop Kimya

De eerste bloghop met het hele Kimya team. We gaan met deze bloghop laten zien wat je zoal met doosjes kunt doen en natuurlijk in combinatie met andere artikelen die Kimya verkoopt. Wat is de bedoeling?

Hop langs alle blogs van de teamleden en laat bij iedereen ook een reactie achter. Ben je klaar met hoppen kom dat terug op de Kimya blog en daar laat je weten dat je klaar bent met hoppen.
Femke van Kimya verloot onder alle hoppers een prachtig pakket.



Ik heb als basis een kraft doosje gebruikt. De deksel heb ik beplakt met een stukje jute  . De kerstboom heb ik versierd met een stukje mesh wired
De binnenkant heb ik gevuld met 8 waxine lichtjes en daarbovenop een kraft label kerstboom gelegd.Door het gaatje heb ik een stukje elastische kant geregen en vastgezet met een stukje jute touw. Bovenop de kerstboom heb een nog een kant en klare tekst geplakt.
Aan de zijkant heb ik een kant en klaar jute zakje gezet
De voorkant van de deksel heb ik nog een stukje rendieren lint geplakt
De linker zijkant heb ik nog wat opgevuld met wat 


Als je hier een reactie achterlaat kun je weer verder 
hoppen naar:

8 dec 2014

Merry Christmas

Vandaag heb een ik voor jullie deze kerstcreatie gemaakt. De basis heb ik gemaakt van een transparant zakje met blokbodem . Binnenin het zakje heb ik een houten rendier gedaan. 
Aan één oor heb ik een kleine label vastgemaakt met een stukje touw en daarbovenop een leuke kersttekst geplakt.
Ik heb voor de afwerkingvan de bovenkant een een mal uitgestanst en dubbel gevouwen. Hier bovenop heb ik een witte kraflabel ster geplakt en daarbovenop een stukje rode weblint. Daarbovenop weer een kleine mini kraft label en daarboven op weer een stukje bedrukt rendieren lint geplakt. Dit geheel heb ik weer met een stukje jute touw vastgezet.

Veel liefs,
Jolanda