19 aug 2013

You're SUNsational

Ik heb deze canvas voor jullie gemaakt. De canvas is 10 cm x 10 cm groot. Ik heb de canvas eerst bewerkt met modeleerpasta en de Joy! Crafts embossing stencil art. nr. 6002/0806, zodat je een leuk relieƫf krijgt. Dit geheel laat je eerst drogen en vervolgens ga je er met PanPastel "Turquoise"erover heen.

Het tekststempeltje is van Joy!Crafts Noor! Design Clearstamps "Summer Holliday" art. nr. 6410/0027. De tekst op de zon heb ik eerst gestempeld met Versamarkt en ik ben er vervolgens met PanPastel erover heen gegaan. De wolkjes zijn ook van Noor! Design "Clouds"art.nr. 6002/0199 en deze heb ik ook bewerkt met PanPastel. Daarna alles fixeren met fixatiespray voordat je de rest erop plakt. Dit voorkomt dat de PanPastels afgeven.

Het stempelafdrukje is van Magnolia en heb ik ingekleurd met Copics. Verder heb ik hem nog wat versierd met een stukje visnet, verschillende kleine schelpjes en stukjes gras uit de tuin.

18 aug 2013

Noor! Design catalogus

Geschrokken van de vele reacties van de mensen die de Noor! catalogus nog NIET in huis hebben hebben we een oplossing bedacht: jullie kunnen hem bestellen voor slechts € 2,00 (alleen porto en envelop) via joyce.martens@noortje-design.nl o.v.v. Noor! Design Catalogus. Niet vergeten je adres te vermelden! Joyce stuurt je dan zo snel mogelijk een bevestiging. Hoop dat jullie hiermee geholpen zijn!

15 aug 2013

Joepieeeeee geslaagd voor PanPasteldocent


Jihaaaa ik ben geslaagd. Sinds afgelopen weekend ben ik dan ook officieel PanPastel docent en mag dus vanaf nu cursussen gaan geven, zo leuk!!! Zowel cursussen bij winkeliers als thuis.
Ik wil natuurlijk eerst weten of er animo voor is voor de regio Noord Holland.
Ik heb nog geen datums gepland, maar die volgen nog. 


Groetjes, Jolanda