30 mei 2013

Summer Lovin

Ik heb deze keer een Kraft doosje van Kimya gepimpt. Het doosje heb beplakt met het toepasselijk papier van Little Yellow Bicycle "Splash" en het stempelafdrukje is van Saturated Canary en die heb ik ingekleurd met Copic's.


Uit de nieuwe serie van Joy! Crafts Noor! Design "Summer Lovin" heb ik de volgende artikelen gebruikt: 



Langs de zijkant van de deksel heb ik zelfklevend kant van Kimya geplakt.
Hieronder nog wat detail foto's
Veel plezier met het maken van dit doosje
Liefs, Jolanda

8 mei 2013

Hoenderdaell

Vandaag heb ik foto's gemaakt bij landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna. De weersvoorspelling waren vandaag niet al te best, maar het is toch een heerlijk zonnige dag geworden.
Zelfs de roofvogelshow ging door. Die volgels scheerde vlak langs je hoofd.
Ook de Maki's liepen buiten en er liep weer een hoop jong grut.
Voordat je het wist zat er weer een Maki aapje op je schouders


5 mei 2013

Theepot

Ik heb deze keer een theepot gemaakt. Het patroon komt van de club "Hobbyplezier met scrapdoosjes"  Je kunt hem daar gratis aanvragen dmv wachtwoord. Het is de bedoeling dat je de theepot dan ook maakt en plaatst op de club.
De basis is van cardstock en de buitenkant heb ik beplakt met designpapier van Authentique "Lively"

Liefs, Jolanda

2 mei 2013

Voor jou van mij

Ik heb voor jullie deze theezak 8 x 6 x 20cm met venster gepimpt. De voorkant heb ik beplakt met design papier van BoBunny "Snow Day"
Op de onderkant heb ik een grasrandje geplakt die ik gemaakt heb met de Joy!Crafts - Noor!Design grass border art nr: 6002/0137

De tekstempel heb ik gestempeld met de nieuwe Joy! Crafts- Noor!Design Clear Stamps Button art nr: 6410/0039. Die heb ik vastgeplakt op en bruine papieren label 25 x 50mm en vastgezet met een stukje koord. Verder heb ik er nog een stukje ijskristallenlint opgeplakt.


Het stempel afdrukje is van Saturated Canary en die heb ik ingekleurd met copic's. Het zakje heb ik gevuld met pepermunt ballen.


1 mei 2013

Mijn andere passie

Een andere passie van mij is fotograferen.Ik fotografeer regelmatig samen met een kennis van mij, omdat hij heel veel van fotograferen af weet. Bij elke foto die ik maak verander ik vaak mijn instellingen op mijn camera. Het is dus regelmatig goed kijken wat je juiste instelling voor een foto is. Ik vind dit altijd een hele uitdaging. Ik fotografeer ook nooit meer op automatisch, dat is niet meer toegestaan hihi.

Hier onder een impressie van een winkeltje in Callantsoog wat allemaal leuke home decoratiespullen verkoopt.

               
Ze verkopen een hoop leuke spulletjes, hoofdzakelijk op het strand gericht, omdat Callantsoog een kustdorpje is.
 
Verder heb ik nog wat natuurfoto's gemaakt in Mariƫndal, dat is een reacreatiegebied hier in Den Helder. Heerlijk om alles weer in bloei te zien komen. Vandaag was het een stralende dag om alles mooi op de foto vast te leggen.

 

Veel liefs, Jolanda