20 aug 2012

Mijn andere passie

Mijn andere passie is fotograferen. Ik heb een tijdje geleden een nieuwe lens voor mijn camera gekocht een 18-200mm, zodat ik niet constant mijn lenzen hoef te wisselen.
Ik heb vorige week met een kennis digitaal gestrandjut hier op het strand in Den Helder. We hoopte veel zwerfafval en andere rommel te kunnen fotograferen, maar helaas (eigenlijk gezegd heerlijk) was het strand brandschoon. Ik heb toen bijna 600 foto's gemaakt.
Deze zeester lag in een plasje water, maar voor de foto hebben even op het strand gelegd en natuurlijk weer in het water terug gelegd. 
 Deze zeepaddestoel of longkwal lag op het strand. Voor de foto hebben we hem in zee gelegd. Hij spoelde toen mooi schoon.
 Hieronder wat foto's uit onze eigen tuin
Clematis
 Een slak in een blad van een rodebessenboom
Spinnen zie je in overvloed
 Het is allemaal heel verlavend en elke dag leer ik weer een beetje meer. Dit is nog maar een kleine greep uit al mijn foto's


15 aug 2012

Noor! Design vintage paper

Ik ben aan de slag gegaan met het nieuwe Noor! Design Stansje Uil. Ik heb er een pocketlabel van gemaakt. De basis voor dit leuke projectje is een paperbag van 22 x 8 cm.




En dit is het label wat in de paperbag zit. Hij is bekleed met het nieuwe Vintage designpapier. Daarop heb ik een label geplakt gestanst met de nieuwe Noor! Design labelstansen en ook de tekststempels zijn nieuw van Noor! Design. Er komt dus weer genoeg leuks aan zoals jullie zien!!


Ik heb de paperbag bekleed met het nieuwe Vintage designpapier van Noor! Design erg leuk!!wat eraan gaat komen in het najaar. Hieronder alvast een Sneak Peek van beide blokjes:


Gezellige dag allemaal!
Liefs, Jolanda

1 aug 2012

NIEUW NOOR! DESIGN CHALLENGE!!!

Vandaag gaat de eerste NOOR! DESIGN CHALLENGE van start. Hier komt iedere maand een challenge.



De eerste opdracht is maak een dubbele easel kaart. Dit is mijn bijdrage geworden.
Op de blog van Noor! Design kun je alles over deze challenge lezen.

Hieronder vind je het patroon. Als je op het patroon klikt wordt hij groter.

Fijne avond allemaal!
Liefs, Jolanda