17 jan 2011

DDC#60 - White Wishes



De nieuwe challenge staat weer op Double Dutch: Maak een kaart of creatie helemaal in het wit, alleen het afdrukje mag ingekleurd worden. Een hele uitdaging vind ikzelf. Deze challenge loopt tot 18.00 uur op 30 januari a.s.

9 jan 2011

Hanger

Ik heb deze hanger gemaakt met de Joy! Trouvaille Stans en Embossingmachine. Hij is super handig en vooral voor mensen die weinig kracht hebben heel geschikt. De basis heb ik gemaakt van ColorCore Cardstock en met de Spellbinders Grand Nestabilities Labels Four. Het design papier is van Bo Bunny "Grazy Love" De stempel is een nieuwe digistempel "Molly Mermaid"
De tekststempel is van My Sentiments Exactly De vlinder is van Marianne Design Creatables
en die gaat ook super door de Joy Trouvaille heen. Met de Cuttlebug had ik het probleem dat ik hem voor de helft nog moest uitknippen. Het lintje waarmee je hem op kunt hangen is van Marianne Design "Vintage Lace Ivory". De bloemetjes zijn van Prima Marketing en die heb ik vastgezet met een knoopje en Scrapper's floss.

Ik wens jullie allemaal een hele gezellige zondag!

Groetjes van Jolanda

8 jan 2011

It's Your Day

Dit doosje zag ik op de blog van Cards etc. Challenge. Het is een doosje waar precies 4 merci's in passen. Nou een leuke challenge vond ikzelf. Je kunt aan het patroon komen door een donatie te plaatsen (minimaal 1 euro) en dan komt het patroon (binnen 48 uur) per e-mail naar je toe!