23 nov 2010

DDC#57 - Sketch It: Christmas Style


Denieuwe challenge staat weer op Double Dutch en deze keer is het een schets. Graag zouden we een kaart of creatie zien waarin onderstaande schets is verwerkt. De schets mag gedraaid of gespiegeld worden, en zolang we maar duidelijk kunnen zien dat je met deze schets gewerkt hebt mag je er eigenlijk mee doen wat je wilt. Het thema voor de kaart/creatie moet Kerst zijn, en in het geval van de Nederlandse dames mag het ook Sinterklaas zijn. Ik ben met mijn gekochte Kreadoe spulletjes aan de slag gegaan. De tekst stempel is van Ludiec, het papier van BoBunny,de koetiestempel van Nellie Snellen en het sneeuwvlokje heb ik gemaak met de Martha Stewart pons

Deze challenge loopt af om 18.00 uur op zondag 5 december a.s.

21 nov 2010

Love is....

Ik heb een zakje waar je normaal je kaartjes in kunt bewaren gevuld met wat snoepgoed. Ik heb voor de bovenkant van het zakje een rechthoek uit ColorCore cardstock uitgestanst met de Spellbinders Nestabilities Classis Scallopend Rectangles Large en deze daarna dubbel gevouwen. Plak dit geheel aan het zakje vast met dubbelzijdig tape. Ik heb er daarna met de Crop-A-Dile twee gaatjes in gemaakt en vastgezet met een stukje lint en scrapper's floss. De tekststempel is van My Sentiments Exactly Het rondje aan het uiteinde van de teskt heb ik uitgestanst uit verschillende vellen My Minds Eye "Dreamy" papier en boven op elkaar geplakt en vastgezet met een papieren roosje. De randjes heb ik beinkt met Cat's Eye Chalk. Het stempeltje is een gratis freebie van Pronty en dit is dus Fleur. Ik heb haar ingekleurd met Prismacolor potloden.

Op de site van PRONTY vind je een speciaal gedeelte Knutsel Frutsel Downloads. Hier vind je gratis downloads waaronder borduurpatroontjes, leuke bedrukte papiertjes, Digi Stamps en meer. Je kan ze downloaden en onbeperkt afdrukken voor eigen gebruik.

Ik wens jullie nog een hele gezellige zondag!

Groetjes Jolanda

11 nov 2010

Jippie!

Deze template kwam ik tegen op de blog Craftchoas4kidz Hij is eigenlijk voor vaderdag, maar je kunt hem ook als geboortekaartje of felicitatiekaartje gebruiken. De basis heb ik gemaakt met ColorCore cardstock in de kleur "Katydid". De buitenkant heb ik beplakt met designpapier van My Mind's Eye "Dreamy" Het bloemetje heb ik uit een vel geknipt en vastgezet met een papieren roosje De randjes heb ik beinkt met Cat's Eye Chalk.De aapstempeltjes zijn van Mindy's Zoo en het tekststempeltje van Make Me Het schulprandje van het broekje heb ik gemaakt met de Martha Stewart pons Doily Lace.

9 nov 2010

DDC#56 - Ready Steady Craft Revisited

De nieuwe challenge staat weer op Double Dutch . Maak een kaartje of creatie met daarop verwerkt vier designpapiertjes, drie brads, twee bloemen en een knoop. Geen moeilijke opgave toch? Deze challenge loopt tot 18.00 uur op zondag 21 november a.s.