26 apr 2010

DDC#42 - Mum's The Word



De nieuwe challenge staat weer op Double Dutch: het is weer bijna Moederdag dus willen we graag dat jullie een kaartje maken voor mams MET een bijpassende cadeauverpakking!
Iedereen kan weer meedoen met deze challenge, door een link naar je creatie achter te laten in Mr Linky of, als je geen blog hebt, door je creatie door te mailen naar doubledutchchallenges@hotmail.com, wij zetten 'm dan voor je in het fotoalbum!

Deze challenge loopt tot 18.00 uur op zondag 9 mei!

De prijs voor deze challenge is een Whiff of Joy stempel

Nou meiden ik zou zeggen doe je best!

Ik heb van Renate en Willy nog een Award gekregen, Thanks girls!
Ik geef hem aan al mijn bloglezers door.

24 apr 2010

Create4fun challenge week 17


De nieuwe challenge staat weer op Create4fun challenge blog Dit keer weer een leuke schets. Je kunt er een Clear Stamp van Rachelle Anne Miller Birthday Monkeys meewinnen. Het stempeltje is een Digistempel van Pollycraft speciaal ontworpen voor de club Kaarten maken met Tiets. Hij is momenteel alleen via de club verkrijgbaar en later komt hij in de webwinkel. Het papier is van My Mind's Eye "Dreamy" en het teksstempeltje van Fiskars

19 apr 2010

4-luikje




Dit 4-luikje is 8cm x 8cm. Wil je ook weten hoe je deze moet maken kijk dan
-> hier <- op Create4fun Design Team blog. Hij is super simpel en je hoeft aan het papier weinig meer toe te voegen.

12 apr 2010

DDC41# - Box It Up



De nieuwe challenge staat weer op Double Dutch, die is heel simpel: maak een doosje aan de hand van onderstaand patroon. Deze challenge loopt tot 18.00 uur op 25 april a.s. Ik heb deze voor mijn zuster gemaakt, die was 3 weken geleden jarig. Helaas paste de cadeaubon er niet in, dus ik heb had hem maar gevuld met heerlijke praliné paas chocolaatjes.

9 apr 2010

Kubushouder


Ik heb deze kubushouder gemaakt als kraam cadeautje maar je kunt er natuurlijk alle kanten mee op. Wil je zien hoe ik deze kubushouder gemaakt heb kijk dan op Create4fun Design Team blog. Hier vind je een stap voor stap uitleg met foto's en een overzicht van de gebruikte materialen. Het patroontje kun je gratis aanvragen via contact@create4fun.
Ik wens jullie veel plezier met het maken van deze kubushouder!

5 apr 2010

Create4fun challenge week 14



De nieuwe challenge staat weer op Create4fun challenge blog
Deze keer weer een schets en je kunt er een stempel My Heart Stamps 4 U meewinnen