27 feb 2010

Create4fun challenge week 06




De nieuwe challenge staat weer op Create4fun Challenge blog Dit keer weer een leuke schets. Je kunt er een set Spellbinders Nestabilities Labels Seven mee winnen. Het papier dat ik gebruikt heb is van My Mind's Eye "Dreamy"

15 feb 2010

DDC#37 - Alphabet Soup

Die nieuwe challenge staat weer op de Double Dutch blog
Wat is nu de bedoeling? Heel simpel: maak een kaart of creatie in de vorm van een letter...of maak een heel woord, net wat je wilt. De prijs is een GastDT plek bij het Double Dutch Challenges team voor april! Deze challenge loopt t/m zondag 28 februari om 18.00 uur! Ik heb dit keer gekozen voor de letter H van Hi. Ik vond het een moeilijke opgave, maar toen ik hem eenmaal afhad rolde vervolgens de zwemdiploma kaartjes zo uit mijn handen. Het papier is van K&Company. De stempel van The Greeting Farm. De tekst "just voor you" is een stempel van Hero Arts

11 feb 2010

Zwemdiploma




Ik heb deze twee zwemdiploma kaartjes gemaakt, zowel een jongen als meisjes variant. Als basis heb ik wat dikker wit printerpapier gebruikt en beplakt met papier van My Minds Eye "Dreamy". De randjes op beide kaartjes heb ik gemaakt met de Martha Stewart edge punch embossed zigzag De rondjes waar de tekst in staat heb ik gemaakt de Nestabilities Classic Standard Circles en de tekst heb ik op het papier geprint (Primer Print font) De knoopjes zijn van The Paper Studio en die heb ik vastgezet met Scrapper's floss. De stempelafdrukjes zijn van the Pink Cat Studio.

Download -> hier <- de letter A
Download -> hier <- de letter B
Ik heb de letter B iets smaller gemaakt in WORD, maar dat is natuurlijk wat je zelf mooi vindt

6 feb 2010

Create4fun challenge week 06





De nieuwe challenge staat weer op Create4fun challenge blog.

Het is deze keer weer een schets. Je kunt er een House Mouse Spring Blossoms Stempel mee winnen. Het papier dat ik gebruikt heb is van My Mind's Eye "Dreamy". Het stempeltje is van de Greeting Farm en komt uit de serie Miss Anya Love. Het tekststempeltje is van Hero Arts. De bloemetjes zijn van Prima Marketing en de knoopjes zijn van The Paper Studio Ik heb ze vastgezet met Scrapper's floss. Het blaadje is uitgeponst met de Medium Fern pons van Punch&Bunch. Het papier is is ColorCore Cardstock in de kleuren Raspberry Cordial en Valentino

5 feb 2010

Award

Deze repassando award heb ik van Marja gekregen
7 dingen waar ik blij van word:
1: mooi weer
2: heerlijk op het strand liggen
3: knutselen
4: lekker shoppen
5: op vakantie gaan
6: nordic walking
7: tv kijken
Ik geef deze award door aan al mijn bloglezers

2 feb 2010

DDC#36 - Be My Valentine




De nieuwe challenge staat weer op Double Dutch en hij is heel simpel: maak een kaartje, doosje of ander projectje voor je lieve Valentijn! Ik heb dit doosje voor mijn moeder gemaakt, want die was afgelopen zondag jarig. Natuurlijk heb ik de tekst "Happy Valentine" vervangen door " Happy Birthday" . Ik heb er bloemetjes in gestopt, omdat ze niet van chocolaatjes houdt.
Het papier is van Elsie en de stempels zijn digi stempels van The PinkCat Studio