31 okt 2009

Create4fun challenge week 44



De nieuwe challenge staat weer op Create4fun challenge blog .Maak een kaartje met bovenstaande schets. Je kunt er een Nestabilities Set Octagons mee winnen!

28 okt 2009

Believe


Ik heb eindelijk weer eens tijd gehad om een kaartje te maken. Ik ben de laatste tijd zoveel aan het sporten, da's natuurlijk ook een goede verslaving. Het papier is van The Paper Studio Oops-a-Daisy. Ik hou wel van een beetje felle kleurtjes. Voor de onderkaart heb ik ColorCore cardstock gebruikt. Het stempeltje is van de Greeting Farm. Ik heb de randjes boven het stempelafdrukjes uitgeponst met de Trompet Flower pons van EK Success,dat geeft wel een leuk effect zo bij het stempelafdrukje. Het bloemetje is van Prima Marketing E-line en daar heb ik weer een knoopje The Paper Studio opgeplakt en dan weer vastgezet met Scrapper's floss. De tag "Believe" is een acrylic tag. Je kunt ze vinden bij de aanbiedingen. Wees er snel bij, want op=op.

27 okt 2009

DDC#30 - Purse-Tastic!



De nieuwe Challenge staat weer op Double Dutch.Het is de bedoeling dat jullie een tasje maken, hetzij in kaartvorm of een gealtered tasje of eentje van karton: je kunt alle kanten op! Ik heb dit keer een tasje gemaakt waar je stempelafdrukjes in kunt doen. Een leuk cadeautje om te geven aan iemand die ook helemaal verslaafd aan stempelen is.

24 okt 2009

Create4fun challenge week 43



De nieuwe challenge staat weer op de Create4fun challenge blog. Je moet een doosje maken met bovenstaande template. Ik heb het doosje voor Theo zijn tante gemaakt die viert morgen haar verjaardag. Ik heb er kersenbonbons ingestopt, altijd lekker. Je kunt er een hele leuke stempel van Whipper Snapper mee winnen.
Fijne zaterdag allemaal!

19 okt 2009

Match Book




Ik heb een kaartje gemaakt naar aanleiding van het kaartje van mijn zuster. Ik vond het kaartje zo leuk en het ideetje zag ik ook op de blog van Inge. Hier kun je ook de beschrijving van de kaart vinden. Ik heb alleen bij dit kaartje de maten wat aangepast, maar da's natuurlijk wat jezelf wilt en ik heb er een kadopas van Ikea ingestopt. Het papier is van The Paper Studio Oops-a-Daisy. Voor de basis heb ik ColorCore cardstock gebruikt in de kleur in the pink. De cirkels heb ik gemaakt met Spellbinders Nestabilities Circles. De bloemetjes heb ik uitgeknipt en het leuke van dit papier is dat er glitters inzitten en reliƫf heeft. Het andere bloemetje is van Prima Marketing E-line De tekst stempel is van Penny Black en de poppetjes beide van Hanglar en Stanglar. De tag binnenin is een Acrylic Tag.In de doos zitten verschillende soorten tekst messages.

18 okt 2009

Create4fun challenge week 42



De nieuwe challenge staat weer op de challenge blog van Create4fun. Je kunt er een hele mooie stempel van My Heart Stamps For You mee winnen. De opdracht is simpel, maar een kaartje met bovenstaande schets. Ik heb laatst voor het eerst digistempels besteld en die heb ik gelijk maar bij dit kaartje gebruikt.

15 okt 2009

Chocolate


Dit kaartje heb ik gemaakt met papier van The Paper Studio Oops-a-Daisy. Ik vind het heerlijk die felle kleurtjes. De Cardstock die ik gebruikt heb is van ColorCore in de kleuren in the pink en apple green. De kleuren zijn in het echt een stuk feller dan op het plaatje in de webwinkel. De bloemetjes zijn Chelsea flowers E-line van Prima Marketing en de knoopjes zijn van The Paper Studio die heb ik vastgezet met scrappers floss. De tekst is een acrylic tag Sayings, die zijn nu overigens in de aanbieding!! Deze heb ik vastgezet met twee splitpennetjes.

Deze Award heb ik van Tiets gekregen, dank je wel!! Eigenlijk moet ik 10 eerlijke dingen over mezelf vertellen :-p Ik geef hem aan al mijn bloglezers door!

14 okt 2009

Halloween Twin Swap kaartje


Janneke heeft inmiddels mijn Twin Swap kaartje ontvangen en dit kaartje heb ik met haar pakketje gemaakt.

13 okt 2009

DDC#29 A Perfect Match


Nu de nieuwe challenge staat weer op Double Dutch, verzonnen door DT lid Willy. Het is de bedoeling dat jullie een
luciferdoosje versieren
en wel het kleine formaat van 7 x 5,5 cm! Het zal je nog verbazen hoeveel je wel niet kwijt kunt op zo'n klein oppervlak.

De prijs voor deze challenge is deze SCACD Elisabeth Bell stempel en een setje Prima Flowers!

10 okt 2009

Create4fun challenge week 41



Het is weer zaterdag dus tijd voor de nieuwe challenge op de Create4fun Challenge blog
De opdracht deze keer luidt maak een kaartje met bovenstaande template. Je kunt er een mooie stempel van Inky Impressions mee winnen

7 okt 2009

Trick Or Treat





Bij Double Dutch doen we onder een aantal DT leden die mee wilde doen een Halloween Twin Swap. Ik maak een kaartje en stuur die samen met de spulletjes die ik gebruikt heb naar de persoon onder me en ik krijg dan weer een heel ander kaartje gemaakt met dezelfde materialen terug. Ook ik moet aan de slag. Ik heb van de persoon boven me een hele mooi Halloween kaartje gehad thanks Janneke en moet met dezelfde spulletjes ook weer een ander kaartje maken. Ik weet dat Eer mijn kaartje inmiddels ontvangen heeft, dus ik kan hem hier al plaatsen

3 okt 2009

Create4fun challenge week 40


Het is weer zaterdag dus tijd voor de nieuwe challenge op Create4fun challenge blog. De opdracht deze keer is niet zo moeilijk maak een gietertje. De template kun je -> hier <- vinden. Je kunt er en hele leuke Clear Stamp Set van Morehead mee winnen.