29 apr 2009

Geslaagd!



Mijn zuster is gisteren geslaagd voor haar rijexamen, jiehaaaaaa!
Het mocht even duren, maar eindelijk is het de vierde keer dan toch gelukt. Ik heb hem gevuld met autodroppies.

22 apr 2009

Guusje





Ik had in de eerste instantie het onderste doosje gemaakt, maar omdat ik zag dat Sas er ook eentje gemaakt had heb ik hem maar omgetoverd tot wat anders. Dat kun je zo eens hebben als je gezamelijke creatieve vrienden hebt.

16 apr 2009

See the flowers smiling


Het zijn voor ons twee hectische weken geweest. Mijn stief schoonvader was al geruime tijd terminaal ziek en is verleden week donderdag uit het ziekenhuis gekomen en afgelopen dinsdag thuis overleden. Het verloop van zijn ziekte proces is in 1 week tijd heel snel achteruit gegaan. Het is een emotionele laatste week geweest met een hoop geregel en veel verdriet. Hij is toen de dokter samen met de familie in de keuken een behandelplan aan het bespreken was er stilletjes tussenuit gepiept. Voor hem ben ik blij dat alles voorbij is, want om zo iemand zo te moeten zijn lijden is echt verschrikkelijk.Hoe machteloos kun je staan?. Hij ligt er nu heel vredig bij en dat geeft ons ook een goed gevoel. Zaterdag wordt hij in stilte gecremeerd, want hij wilde geen poespas.
Met dit kaart was ik al eventjes bezig, maar door alle toestanden heb ik hem nog niet af kunnen maken. Dus dat heb ik net maar eventjes gedaan. Zometeen ga ik weer naar de fotocursus, die volg ik in het ziekenhuis. Dan kan ik eindelijk mijn eigen banner voor mijn blog maken.
Fijne avond allemaal!

6 apr 2009

DDC#15 Tea Time!



Voor de nieuwe challenge op Double Dutch is het de bedoeling dat je een theezakje maakt aan de hand van de volgende beschrijving die je -> hier <- kunt vinden (voor degenen die Cards Only nr 5 hebben, de beschrijving van dit project van Moon staat op bladzijde 44/45). Het is weer een onwijs leuk projectje!