21 aug 2008

Vakantie groetjes


Dit kaartje heb ik voor mijn werk gemaakt. Ze lopen daar altijd zo te zeuren (hihi) dat ze vakantiekaartjes willen hebben van iedereen. Ik heb er altijd een hekel aan als mijn kaartje uit het buitenland pas aankomt als ik weer aan het werk ben en daarom heb ik gewoon een zelfgemaakte kaartje gemaakt. Mijn laatste voorlopig, want ik ga eerst lekker op vakantie.Tot over ongeveer twee weekjes!!

20 aug 2008

Tall Ship's Races










Hier een kleine impressie van de 144 foto's die ik vandaag gemaakt heb.Ik heb mijn nieuwe camera maar eens uitgeprobeerd, wat een weelde zeg.... Het is echt een drukte van jewelste hier in Den Helder en het bruist van de gezelligheid. Ik ben op een aantal Tall ship's geweest, daar mocht je gewoon op. Nou ja alleen op het dek hoor, want de rest mocht je niet zien. Van het weekend zal het nog wel veeeeeel drukker worden, maar dan zijn we lekker op vakantie!!

17 aug 2008

It's a Girl !


Voor een vriendin van me heb ik een opdrachtje gekregen om 8 geboorte felicitatie kaartjes te maken en dit is er eentje van. Het papier is van Cloud9design. Ik heb er nog twee af, maar ik zit nog te prakkedenken wat voor tekst ik er op zal zetten/plakken.

16 aug 2008

Vakantie!!!!!!

Ik heb eindelijk vakantie. Het was gisteren een zware laatste werkdag, zowel fysiek als mentaal. De laatste loodjes hè? We zijn nu druk bezig met het schilderen van het huis buitenom, want dat was weer hard nodig en aanstaande vrijdag vertekken we naar Kroatië voor een week. Daarna zitten we nog een aantal dagen in een hotel vlakbij de Chiemsee in Duitsland. Vanaf woensdag nog lekker genieten van Tall Ships' Races hier in Den Helder. Het zal wel giga druk worden vrees ik. Dus al met al leuke dingen in het vooruitzicht.

12 aug 2008

Even een paar actie foto's



Nou ja actiefoto's.... De onderste foto is de warming up in Donkere Duinen (het grote bos in Den Helder, haha) en de bovenste is op het strand genomen. Vanavond hebben we helaas onze allerlaatste Nordic Walking les. Hierna gaan we 1x in de week in de loopgroep meelopen en daarnaast lopen we lekker zelf. Het is echt verslavend en een energie dat je ervan krijgt, ben helemaal hyper. Alleen van kaartjes maken komt momenteel weinig terecht....

Weer een award


1. The winner can put the logo on her blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs of the girls you’ve nominated

Ik heb deze award ontvangen van Tiets, Maria en Monie Bedankt meiden!
Ik denk dat de meeste ondertussen al genomineerd zijn. Heb je hem nog niet gehad neem hem gerust mee!

1 aug 2008

Hoera


Ik geloof dat mijn inspiratie momenteel op vakantie is.... En eigenlijk moet ik ook geen kaartjes stantepee maken, want dan wordt het helemaal niets. Soms ontkom je er niet aan. Ik heb het de laatste tijd ook veels te druk met van alles. Ik ben sinds kort met een cursus Nordic Walking begonnen, da's helemaal supers! Ik heb sinds woensdag mijn eigen stokken en die lopen als een tierelier. Wat zal ik een slanke den worden, hihi. Het papier is van Basicgrey "Boxer"