30 jun 2008

Award

Ik heb deze award gekregen van Janneke, Tiets en Lia
Dank jullie wel dames!

Wie krijgt de briljante weblog award?

Websites en blogs die door de actualiteit, thema's en designs opvallen.

De regels voor de award;

1. De winnaar mag het logo plaatsen.
2. Plaats een link naar degene van wie je de award hebt gekregen.
3. Stuur de award naar tenminste 7 andere blogs die door hun
actualiteit, thema's en designs opvallen.
4. Zet links van deze site's op je blog.
5. Laat een berichtje achter op de betreffende site's dat ze
gewonnen hebben.

Ik wil graag de volgende mensen een award geven:

Carla
Sasjenka
Maria
Diana
Janny
MarjaS
Monie

28 jun 2008

Opa & Oma


Mijn buurvrouw kwam woensdag vertellen dat ze opa en oma zijn geworden. Hun dochter is bevallen van een dochtertje. Ik ben helemaal vergeten te vragen hoe ze heet. Ik vind het altijd wel leuk om de naam in het kaartje te verwerken, dus vandaar dat ik er nu maar hoera opa en oma op heb gezet. Het papier is van We R Memory keepers, heerlijke vrolijke kleurtjes!

27 jun 2008

Alweer een kerstkaart


Het papier is van KI Memories en het stempelafdrukje lag afgelopen dinsdag op de mat.
Verder heb ik de rand van het mutsje en de uiteinde van de mouwtjes met stickles bewerkt. In het echie ziet het er veel mooier uit

24 jun 2008

Weer een kerstkaartje


Ik heb voor de verandering maar weer eens een kerstkaartje gemaakt. Het papier is van KI Memories, nog een restantje van een Cardkit die ik nog had liggen.

21 jun 2008

Kerstkaart en een fleshanger



Het kerstkaartje moest nog even drogen, want ik was met stickles in de weer geweest. Ik vind het ook zonde als heel mijn scanner onder de glitters zit. Het papier is van All My Memories, weer eens wat anders.
De fleshanger heb ik voor mijn vader gemaakt nog voor vaderdag, die komt om een fles sangria. We gaan er morgen heen, omdat ze er met vaderdag niet waren.Ze hebben samen nog een dagje uit tegoed voor vader en moederdag, maar het is nog een heel gepuzzel om wat leuks te vinden. Het papier is van Chatterbox.

My second First Swap Blog card


Here is the second card I received for "the first-swap-blog" He's from Allison in Canada. Thanks Allison for a beautiful card and this lovely noteboek! I love them! Thank you very much!!!

18 jun 2008

Weer een kerstkaartje


Ik heb er weer eentje af. Voorlopig het laatste kaartje met dit papier. Ik kan er nog wel eentje maken, maar ik vind het tijd worden voor wat anders. Nog drie te gaan en dan loop ik weer bij.

15 jun 2008

Merry Christmas


Hij gaat lekker. Nog vier kaartjes te gaan en dan loop ik weer bij. Het papier is van Papersalon. "2009" heb ik uitgestanst met het Katie SkinniMinni alfabet van Quickutz. "A very merry christmas" is gestempeld met een stempel van Hero Arts.

14 jun 2008

Merry Christmas


Ik doe mee aan de kerstkaarten actie op de club van Marja. Je hoeft maar twee kaartjes per maand te maken, eitje zou je denken, maar ik loop gigantisch achter. Ik denk dat het een combinatie van weinig tijd en nog niet in de kerst stemming zijn is.Ik ga proberen om weer bij te lopen, dit is er in ieder geval weer eentje. Het papier is van papersalon, nog een restantje Cardkit dat ik had liggen. Ik heb dezelfde schets als het kaartje hieronder gebruikt, lekker makkelijk.

8 jun 2008

For You


Het kaartje was in een mum van tijd klaar, alleen de tekst duurde wat langer, dat heb je wel eens.Ik zat te prakkedenken wat ik erop zou zetten en hoe.Het zijn dus labeltjes geworden met rub-ons. Het papier is van Sweetwater dat heb ik laatst bij Carla gekocht. Dat zat ook in de allereerste Cardkit geloof ik. Ook heb ik bij de bloemetjes weer spacers gebruikt.

7 jun 2008

Mijn SWAP kaartje


Ik zag dat Allison mijn kaartje inmiddels ook ontvangen heeft. Die moest naar Canada, dus die heeft een hele reis gemaakt.Ik heb voor de SWAP eigenlijk twee dezelfde kaartjes gemaakt, maar dan alleen gespiegeld en ander papier gebruikt. Zo worden het weer twee verschillende kaartjes. Ik had er voor beide dames een klein zakje prima flowers in gedaan om het gehaal compleet te maken.

4 jun 2008

You made my day


Dit kaartje is de laaste paar dagen uit mijn handen gefloept. Ik kreeg het stempelafdrukje van de nieuwe Hänglar en Stänglars en spacers (=dat metalen dingetje onder het splitpennetje op het bloemetje) afgelopen weekend van Tiets, nogmaals thanks!! Het papier is van We R Memory keepers. Het enige nadeel is dat niet alleen de buitenste randen van de scrapvellen een geschuurde look hebben, dus ik ben maar aan het dabberen geslagen en zie hier het resultaat. De vlindertjes zijn van Magnolia en de tekst "you made my day"is gestempeld met een clearstempel van Hero Arts.

Mijn SWAP kaartje


Hier is dan één van de twee kaartjes die ik voor de SWAP van Karin gemaakt heb. Gonny heeft hem inmiddels ontvangen!

3 jun 2008

Smile Laugh and Giggle


Eindelijk weer eens een kaartje gemaakt, nou ja eindelijk... het is er eentje die ik kan laten zien. Ik heb de laatste dagen natuurlijk niet stil gezeten, dat snappen jullie wel. Het papier is van WeR Memory Keepers en is helemaal geweldig!

Kaartje van de biggest SWAP ever


Ik heb meegedaan aan de biggest SWAP ever en heb vandaag mijn eerste kaartje ontvangen van Erna. Gaaf kaartje Erna bedankt!