29 apr 2008

Best Friends


Weer een kaartje met een stempel uit de Magnolia StampClub. Het papier is wederom van Basicgrey, maar nu "Sugared". De tekst "best friends" heb ik gestempeld met een stempel van Heidi Swapp, moest hem eerst afstoffen en het gehaakte lint heb ik volgens mij uit in winkeltje in Utrecht vandaan.

26 apr 2008

It's your day!


Van de week lag mijn Magnolia StampClub op de mat. Ik heb ze gisteravond allemaal maar eens voorzien van foam (da's niet mijn favorietste klusje, want alles plakt). Ik zag op verschillende blogs alweer kaartjes verschijnen. Wat zijn ze weer schattig!!. Het papier en het knoopje zijn van Basicgrey "Two Scoops". (Deze keer niet van de kringloop)

24 apr 2008

Hoera


Ik heb vorige week bij Jacobi wat cardstock ingeslagen. Ze hadden daar heel veel kleurtjes die Carla niet heeft. Het papier is van Daisyd's "Maybe Baby Valentine". Verder heb ik de randjes (niet allemaal) bewerkt met de paper distresser. De stempelafdrukjes zijn van Magnolia

22 apr 2008

Beetje beroemd

Jullie moeten morgen allemaal naar de winkel rennen en de Panorama kopen. Deze week (nr 17) staat mijn blog als weblog van de week in het tijdschrift. Zo'n anderhalve week geleden kreeg ik een telefoontje van Panorama dat mijn blog de weblog van de week zou worden. Wow wat een eer:D! Theo had mij sneaky opgegeven, die boef. Anderhalve week geleden ben ik telefonisch geïntervieuwd en ik moest een portretfoto mailen. Ik ben benieuwd naar het resultaat en natuurlijk naar de vragen die gepubliceerd gaan worden, want er werd me het hemd van mijn lijf gevraagd.Ik zal het morgen wel druk krijgen met handtekeningen uitdelen:-P

20 apr 2008

Van harte beterschap


Dit kaartje heb ik voor mijn zwager gemaakt die is net uit het ziekenhuis. De randjes heb ik bewerkt met de Paper Distresser van Jim Holtz. Je kunt je papier hiermee distressen dat wil zeggen dat je hiermee de randjes van het paper rafelig kunt maken, zodat je een oudere verweerde look krijgt. Het papier is van Basic Grey "sugared" ,het labeltje van Quickutz en het stempelafdrukje van Hänglar en Stänglar.

15 apr 2008

Happy Birthday



Twee kaartjes met hetzelfde papier, maar toch weer heel verschillend. Het onderste kaartje is voor mijn tante. Die vroeg voor haar verjaardag zelfgemaakte kaartjes en dit is er één van. Ik heb de technieken van Nellie Snellen maar weer eens onder het stof vandaan gehaald, omdat ik weet dat ze dat soort kaartjes leuker vindt dan scrapkaartjes. Het is een allergaartje geworden van papuela, clippunch, rijgponsjes, reflecta en scrap. Ik was het gelukkig nog niet verleerd. Het papier is van Making Memories en verder heb ik de Scallops Cookie Cutter Die van Quickutz gebruikt. De stempelafdrukjes zijn van Magnolia en Sarah Kay.

11 apr 2008

Tasje met kersenbonbons


Dit tasje heb ik voor mijn tante gemaakt die is morgen jarig en daar gaan we woensdag heen. Ik wilde weer eens wat anders maken dan een standaard kaartje, omdat ze ook zelfgemaakte kaartjes van ons krijgt. Dus vandaar dit tasje met kersenbonbons, helaas passen er maar 4 in. Het patroon is van de Cricut, die had ik van mijn zuster gehad. Het papier is van Chatterbox, het viltenbloemetje van Blokker, het knoopje van de kringloopwinkel en de tag is van Quickutz.

5 apr 2008

Boekje voor Eer!




Dit projectje heb ik voor Erica gemaakt en ze heeft hem inmiddels ontvangen.Ik ben eerst in de leer geweest bij mijn zuster. Ik heb de eerste die ik helemaal zelf heb gemaakt verknald, omdat ik zo stom was geweest om de rug vast te plakken en dat moest niet. Boekje twee was wel gelukt, maar daar was ik niet helemaal tevreden over. Hoezo een pietlut.......... Nou oefening baart kunst zullen we maar zeggen en drie keer is scheepsrecht. Dit is hem uiteindelijk geworden! Het papier is van Chatterbox.

1 apr 2008

Knoopjes voor een prikkie


Ik was vanmiddag even bij mijn zuster wat brengen en toen vertelde ze dat ze twee wekpotten met knoopjes bij het Rataplan (kringloopwinkel) had gekocht en dat ze nog een aantal potten hadden. Dus ik ben gelijk heen gereden. Mijn zwager die daar werkt had volgens zijn collega de potten veels te duur geprijsd, dus ik kreeg ze goedkoper. De grote pot met die bruine knoopjes was 2.50 euro en die kleine met die rode 1.75 euro, da's toch geen geld?? en incl. glazen pot!!. Ik vind het altijd van die muffige winkels, maar ik ga er zeker vaker kijken. En ik had nog een zakje kant gekocht die kwam uit een grabbelbak, da's altijd leuk en handig.