31 jul 2007

Quinten


Zaterdag heeft een collega van Theo een zoontje gekregen, Quinten genaamd. Ik weet niet of ik een voorgevoel had, maar ik was al met een jongenskaart bezig. Hij lag nog onafgemaakt ergens in een hoekje. Het papier is van Cloud9design, de plaatjes komen uit het boekje Eline's Babies 2 en verder heb ik het Katie SkinniMini en Ginger alfabet van Quickutz gebruikt. De rub-ons komen bij Wibra vandaan.

30 jul 2007

Nice Job !


Op de club Scrap it hebben we een RAK lijst, dat staat voor Random Act of Kidness. Dat wil zeggen een lijst zonder verplichtingen, waarbij jezelf bepaalt of je een kaartje naar iemand wil sturen, die effe in de put zit, ziek is of gewoon zomaar omdat je die aardig vindt. Dit kaartje heb ik voor Eer gemaakt om haar te feliciteren met haar nieuwe baan! Ze heeft hem inmiddels ontvangen. Het papier is van "Love Elsie"

24 jul 2007

...... For a Day


Dit kaartje heb ik voor een vriendin van ons gemaakt. Het papier is van "love Elsie" en de teksten zijn gemaakt met embossingmallen van de Cuttlebug.

23 jul 2007

Rockin'Girl Blogger


Ik ben genomineerd door Marja hartstikke bedankt! Nu is het de bedoeling dat ik 5 andere bloggers nomineer. De keuze is moeilijk, want de meeste van mijn favorieten zijn al genomineerd.

Diana - Card Creations
Marja - MarjaS Scrapfun
Alma - Alma's Scrap Blog
Lia - My Scrapworks
Inge - Magnolia Creations by Inge

Dus meiden kopieer de button en geef hem door aan 5 andere bloggers

21 jul 2007

Beterschap


Mijn tante heeft een nieuwe heup gekregen en ik moet haar nog steeds een kaartje sturen. Ik had er al wel eentje gemaakt (3d), maar ik vond hem erg simpel, dus die ligt nog steeds op mijn bureau. Ik heb net maar een andere gemaakt, die ik veel mooier vind. Ik heb het ideetje gelift van Inge. Ik heb de tekst "beterschap" geprint en het papier is van KI Memories "it's a girl"

Paperbag album






Mijn collega/vriendin werd gisteren 40 en daar heb ik hem voor gemaakt. Aangezien ze nogal nieuwsgierig van aard is heb ik even gewacht om hem op mijn blog te zetten.
De papieren zakken komen van "Het hollands Handels huis", daar kun je nl je aankopen in papieren zakken doen. Deze zakken zijn uitermate geschikt voor het maken van een PB album.Je moet alleen wel het logo verdoezelen. Het papier is van Chatterbox en ik heb verschillende lijnen door elkaar heen gebruikt. Verder heb ik hem aangkleed met verschillenden Magnolia stempeltjes, blommekes, lintjes etc.

18 jul 2007

Make a Wish


Dit keer een kaartje met de papierlijn " love Elsie" van KI Memories, lekker roze allemaal.Ik had "happy birthday" in de eerste instantie geembossed op het bruine bedrukte gedeelte, maar dat vond ik bij nader inzien toch niet zo heel mooi. Dus daar heb ik nu wat blommekes overheen geplakt.

14 jul 2007

Happy Birthday


Dit kaartje is gemaakt met materialen uit de Card kit van deze maand. Hij ziet er weer super gaaf uit:D! Het papier is van All My Memories. Ik heb een leuk Magnolia stempeltje opgezocht en mijn nieuwe Cuttlebug embossingmalletje uitgeprobeerd. De tabs zijn van Quickutz!

7 jul 2007

Bob


Ik heb de kleuren maar een beetje aangepast aan het weer, lekker herfstachtig. Het papier is van DCWV Retro Prints, de blommekes en tab van Quickutz, "congrats" is gemaakt met het Studio SkinniMini alfabet van Quickutz. Verder heb ik een Cuttlebug embossingmal gebruikt en een Magnolia stempeltje.

1 jul 2007

Happy b-day


Er liggen deze maand weer wat mannen verjaardagen in het verschiet, dus reden genoeg op niet op het allerlaatste nippertje kaartjes te moeten maken. Ik heb een ideetje van Inge gebruikt en daar mijn eigen draai aangegeven. Het papier is van Cloud9design, "happy" is gemaakt met het Moxie alfabet van Quickutz, "b-day" zijn rub-ons simply sweet van Doodlebug. De tab en de bloemenblaadjes zijn van Quickutz, het stempeltje van Magnolia en de blommekes van Prima Flowers