26 jun 2007

Happy Birthday


Van het weekend lagen mijn bestelde Magnolia stempeltjes op de mat. Wat zijn ze toch very cute. Ik kwam er zondag ook achter dat ik helemaal Gerrie's verjaardag vergeten was, dat krijg je ook na zo'n ontspannend weekendje Zeeland.Ik ben gisteravond gelijk maar aan de slag gegaan om een kaartje te maken en vanmiddag heb ik hem afgemaakt. Gelijk mijn nieuwe gras stempeltje uitgeprobeerd et voilá. En Theo zich maar afvragen hoe ik nou in godsnaam dat gras erachter gestempeld kreeg........

21 jun 2007

Congrats


Vandaag heb ik het kaartje voor een vriendin van ons afgemaakt. Die is 27 juni jarig en ik weet niet zeker of ze haar verjaardag viert. Voor de zekerheid heb ik alvast een kaartje gemaakt en anders is hij voor aan het kado.Het was echt knutselweer vandaag, de regen viel hier met bakken uit de lucht. Het papier is van Heidi Grace, het stempeltje van Magnolia, de blommekes van Got flowers?? en press N Petals en verder heb ik de Cuttlebug gebruikt

15 jun 2007

Dagje Texel


Ja wat moet je je vader nu geven met vaderdag?. Hij heeft een atelier vol met spullen, hij past er zelf bijna niet meer in en hij heeft bijna alles wat zijn hartje begeerd. Een ding wilde hij wel heel graag, nl een gezellig dagje naar Texel. Zo'n dagje was hem vorige jaar goed bevallen. Met de auto zijn we toen het hele eiland rond gereden en in elk dorpje zijn we gestopt. Gezellig hoor zo'n sightseeing dagje! Mijn ouders hebben zelf geen auto en alles buiten Den Helder voelt voor hun al als een dagje uit.Dit kaartje moet hij zien als een soort tegoedbon. Hij is gemaakt met de Card kit van juni.

8 jun 2007

Get well and Twin sistah




Beide kaartjes zijn inmiddels door de ontvangsters ontvangen. Ik word er altijd zo volijk van van het papier van Creative Imaginations. Heerlijke die zomerse look, I love it!! Morgen maar eens met de nieuwe Card kit aan de slag, die is deze maand ook weer super gaaf.

5 jun 2007

Tess


Een collega van me is gisteravond bevallen van een dochter. Ik weet niet of ik een voorgevoel had, want ik had alleen nog maar een meisjes kaart gemaakt. Die lag overigens al weken onafgemaakt op mijn bureau. Ik heb vanmiddag de laatste hand eraan gelegd, de "finishing touch". Het papier is van Cloud9design, het plaatje komt uit het boekje Eline's babies 1, de blommekes zijn gemaakt met de daisy die van Quickutz, Tess is gemaakt met het Abigail alfabet van Quickutz en de rub-ons komen van Wibra.